Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Néró recept

Néró
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:
    A tésztához:

    • 30 dkg sütőmargarin
    • 30 dkg porcukor
    • 3-4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
    • 50 dkg finomliszt
    • fél citrom héja
    • 1 csomag vaníliás cukor

    A töltéshez:

    • 25 dkg sűrű lekvár

    A tetejére:

    • 5 dkg olvasztott csokoládé

    Elkészítése:
    A margarint először magában,majd a porcukorral keverjük habosra.Egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáját,majd a liszttel,a citromhéjjal és a vaníliás cukorral összegyúrjuk.A masszát sima csöves vagy csillagcsöves habzsákba töltjük,majd sütőpapírral bélelt tepsire kis félgömböket, vagy piskóta alakú formákat nyomunk belőle. Előmelegített sütőben, közepes lánggal(180 fok,légkeveréses sütőben 165 fokon)6-7 perc alatt megsütjük. Ha kihűlt,kettőt-kettőt a lekvárral összeragasztunk, végül olvasztott csokoládét csurgatunk rá.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá