Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Isler recept

Isler
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók 36 db normálméretű islerhez:

    • 90 dkg liszt
    • 60 dkg margarin
    • 30 dkg porcukor
    • 2 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
    • 1 vaníliás cukor
    • 1 sütőpor
    • 2 tábla csoki bevonó
    • 1 ü (60 dkg) sűrűbb lekvár
    • dióval lehet a tetejét díszíteni

    Elkészítése:
    A lisztet leszitálom, a szobahőmérsékletű margarint, a porcukrot, a vaníliás cukrot, a sütőport és a két tojás sárgáját hozzákeverem. Nagyon jól összedolgozom, a tészta selymes tapintású lesz és sima akkor jó. A sütőt bekapcsolom, előmelegítem, deszkát megszórom liszttel. A tésztát kettő részre vágom, az egyiket visszateszem, a tálba a másikat kinyújtom a deszkán. Egy nagyobb méretű kiszúróval kiszaggatom és a kivajazott lisztezett tepsibe teszem, beteszem a sütőbe 6-8-perc múlva kiveszem. Egy nagyobb tálcára teszem, a lapocskákat az egyikre lekvárt teszek, majd ráfordítom a másik részt is .Ha mindet összeragasztottam a lekvárral, akkor megolvasztom a csoki máznak valót és mindegyikre ráfolyatom . Miután a csoki megdermedt már fogyasztható . De 24 óra elteltével már sokkal omlósabb .

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá