Kukoricadarás süti recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg kukoricadara
- 15 dkg liszt
- 10 dkg margarin
- 1 cs sütőpor
- 3 evőkanál cukor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 kis dobozos kefír (2*130 g)
Elkészítése:
Egy tálba tesszük a kukoricadarát és a lisztet, majd összekeverjük. A margarint elmorzsoljuk benne, majd hozzáadjuk a sütőport, cukrot, tojásokat és a kefirt és az egészet jól elkeverjük.
Egy közepes tepsit kiolajozunk és beleöntjük a masszát. Előmelegített, 180 fokos sütőben kb 30 perc alatt megsütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »
10 meglepő tény az eperről, amit valószínűleg nem tudtál
Az eperről mindannyian tudjuk, hogy finom, illatos, és szinte elenged
Tovább olvasom »