Vizes-krémes recept

Elkészítés:
Piskótát sütünk, ha kihűlt kettévágjuk, majd megkenjük a krémmel.
Krém elkészítése:
Vaníliapudingot, vaníliáscukrot, zselatint, porcukrot 2 dl vízzel összekeverjük, 5 percig állni hagyjuk. 4 dl vizet felforralunk és beleöntjük a masszát, majd sűrűre főzzük. A 6 tojásfehérjét 10 dkg porcukorral kemény habbá verjük és a meleg, de nem forró krémhez keverjük. Kissé hűlni hagyjuk, majd a két piskótalap közé kenjük. Tetejét porcukorral szórjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »