Vizes-krémes recept
Elkészítés:
Piskótát sütünk, ha kihűlt kettévágjuk, majd megkenjük a krémmel.
Krém elkészítése:
Vaníliapudingot, vaníliáscukrot, zselatint, porcukrot 2 dl vízzel összekeverjük, 5 percig állni hagyjuk. 4 dl vizet felforralunk és beleöntjük a masszát, majd sűrűre főzzük. A 6 tojásfehérjét 10 dkg porcukorral kemény habbá verjük és a meleg, de nem forró krémhez keverjük. Kissé hűlni hagyjuk, majd a két piskótalap közé kenjük. Tetejét porcukorral szórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

