Puncs szelet recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 15dkg zsír
- 15 dkg cukor
- 1 cs sütőpor
- 1 cs vaníliás cukor
- 1 pohár tejföl
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
KRÉM:
- 7 dl tej
- 20 dkg cukor
- 3 cs puncs ízű főzős pudingpor
- 20 dkg margarin
MÁZ:
- 20 dkg cukor
- 1-2 ek citromlé
- pici piros ételfesték
- 1-2 ek rum
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból 3 lapot sütünk . ( kb 25 x30 tepsi )
A pudingot meg főzzük , hagyjuk ki hűlni, majd összekeverjük a habosra kevert margarinnal. Ezzel meg töltjük a lapokat.
Kikavarjuk a mázat, ne legyen nagyon folyós, rásimítjuk a tészta tetejére. Hagyjuk másnapig, hogy meg száradjon , és szeleteljük . Aki nem akar ételfestéket használni az színezheti meggy lével, de akkor el kell hagyni a rumot mert nagyon folyós lesz a máz.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.