Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Puncs szelet recept

Puncs szelet
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg liszt
    • 15dkg zsír
    • 15 dkg cukor
    • 1 cs sütőpor
    • 1 cs vaníliás cukor
    • 1 pohár tejföl
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS

    KRÉM:

    • 7 dl tej
    • 20 dkg cukor
    • 3 cs puncs ízű főzős pudingpor
    • 20 dkg margarin

    MÁZ:

    • 20 dkg cukor
    • 1-2 ek citromlé
    • pici piros ételfesték
    • 1-2 ek rum

    Elkészítése:
    A tészta hozzávalóiból 3 lapot sütünk . ( kb 25 x30 tepsi )

    A pudingot meg főzzük , hagyjuk ki hűlni, majd összekeverjük a habosra kevert margarinnal. Ezzel meg töltjük a lapokat.

    Kikavarjuk a mázat, ne legyen nagyon folyós, rásimítjuk a tészta tetejére. Hagyjuk másnapig, hogy meg száradjon , és szeleteljük . Aki nem akar ételfestéket használni az színezheti meggy lével, de akkor el kell hagyni a rumot mert nagyon folyós lesz a máz.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá