Margó francia krémese recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A sárgákat a cukorral, vízzel habosra keverjük. A lisztet, sót, sütőport és a kakaót összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizes masszához, az olajjal együtt. Az egészet összeforgatjuk és zsírozott, lisztezett nagy tepsiben, 180 fokon 20-25 perc alatt kisütjük.
A krémhez a pudingokat összekeverjük 2 dl vízzel. A maradék vizet feltesszük 10 dkg cukorral főni, ha felforrt hozzáadjuk a pudingot is és készre főzzük. A tojások fehérjét habbá verjük 5 dkg cukorral, hozzáadjuk a pudingoz és 3 percig lassú tűzön főzzük.
Az így elkészült krémet a kihűlt tésztára simítjuk, majd a habbá vert tejszínt kenjük a tetejére. Nagyon finom és kiadós. Ebből az adagból kb 30 darab lesz.
Sztori: Olyan jól sikerült mint a profiknak.Ha így készíted, biztosan nagy sikert aratsz vele.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »