Krémes recept
Elkészítése:
Tészta:
A hozzávalókat összegyúrjuk és 2 lapot sütünk belőle. Sütés előtt villával megszurkáljuk, hogy ne hólyagosodjon fel a tészta. A lapok mérete a nagy gáztepsihez van méretezve.
Krém:
4 csomag vaníliás pudingot 2 dl vízzel elkeverünk. 1 liter vizet felforralunk 10 dkg cukorral. Belefőzzük a kikevert pudingot. 9 tojásfehérjét, 20 dkg cukrot meg 2 vaníliás cukrot kemény habbá verünk. Lassú tűzön apránként hozzáadjuk a habot a pudinghoz. Ezzel már csak kevés ideig főzzük. A krémet még forrón kenjük rá a lapokra, majd hagyjuk kihűlni. Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

