Krémes recept

Elkészítése:
Tészta:
A hozzávalókat összegyúrjuk és 2 lapot sütünk belőle. Sütés előtt villával megszurkáljuk, hogy ne hólyagosodjon fel a tészta. A lapok mérete a nagy gáztepsihez van méretezve.
Krém:
4 csomag vaníliás pudingot 2 dl vízzel elkeverünk. 1 liter vizet felforralunk 10 dkg cukorral. Belefőzzük a kikevert pudingot. 9 tojásfehérjét, 20 dkg cukrot meg 2 vaníliás cukrot kemény habbá verünk. Lassú tűzön apránként hozzáadjuk a habot a pudinghoz. Ezzel már csak kevés ideig főzzük. A krémet még forrón kenjük rá a lapokra, majd hagyjuk kihűlni. Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »