Amerikai krémes recept
Ők is elkészítették
Elkészítése:
A 7 tojássárgáját összedolgozzuk a cukorral, a vízzel, majd hozzáadjuk a sütőporos lisztet és a kakaót.
A tésztát sütőpapíros tepsibe tesszük, majd 180 fokon, 20 percig sütjük. Majd hagyjuk kihűlni.
A tojásfehérjét felverjük, majd hozzáadjuk a cukrot. A pudingport a vízzel és tejjel összefőzzük és amíg forró hozzáadjuk a felvert tojásfehérjét.
Ezt rákenjük a tésztára, majd még az egészet sütjük 5-10 percig. Ezután hűlni hagyjuk. Mikor kihűlt akkor a felvert tejszínt rárakjuk és megszórjuk csokival vagy kakaóval.
Utána egy órát hűtőbe rakjuk és fogyasztható is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »
A legjobb krémes és szeletes sütik karácsonyra – 25 kipróbált recept
A karácsonyi időszakban mindig jól jön néhány biztosan bevált vendégváró sü
Tovább olvasom »
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »


