Kókuszos,tejszínhabos süti recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
A piskótához: 24×30-as tepsi
- 10
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 10 ek. kristálycukor
- 7 ek. finom liszt
- 3 ek. kakaópor
A krémhez:
- 1 cs. tejszín ízű pudingpor /40g/
- 10 dkg kókusz reszelék
- 6 dl tej
- 20 dkg margarin
- 4 ek . kristálycukor
A tetejére:
- 2,5 dl habtejszín
- tortadara vagy reszelt ét csoki
Elkészítése:
Előkészítés:Megsütjük a kakaós piskótát,hagyjuk kihűlni majd három lapba vágjuk. A tejszínt kemény habbá verjük.
Elkészítés: A kókuszreszeléket tejben 10-15 percig főzzük,leszűrjük. A leszűrt tejet kiegészítjük 4dl-re és megfőzzük vele a pudingot. Hozzá adjuk a cukrot és kanalanként belekeverjük a felolvasztott /de nem forró/margarint. Hozzáadjuk a kókuszt és jól elkeverjük. A krémmel megkenünk két lapot,egymásra tesszük. A harmadik lapot a tetejére tesszük és bevonjuk a tejszínhabbal majd megszórjuk a tortadarával vagy reszelt csokival. Szeletelés előtt egy órára a hűtőbe tesszük.
Jó étvágyat kívánok!!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

