Kókuszos,tejszínhabos süti recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
A piskótához: 24×30-as tepsi
- 10
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 ek. kristálycukor
- 7 ek. finom liszt
- 3 ek. kakaópor
A krémhez:
- 1 cs. tejszín ízű pudingpor /40g/
- 10 dkg kókusz reszelék
- 6 dl tej
- 20 dkg margarin
- 4 ek . kristálycukor
A tetejére:
- 2,5 dl habtejszín
- tortadara vagy reszelt ét csoki
Elkészítése:
Előkészítés:Megsütjük a kakaós piskótát,hagyjuk kihűlni majd három lapba vágjuk. A tejszínt kemény habbá verjük.
Elkészítés: A kókuszreszeléket tejben 10-15 percig főzzük,leszűrjük. A leszűrt tejet kiegészítjük 4dl-re és megfőzzük vele a pudingot. Hozzá adjuk a cukrot és kanalanként belekeverjük a felolvasztott /de nem forró/margarint. Hozzáadjuk a kókuszt és jól elkeverjük. A krémmel megkenünk két lapot,egymásra tesszük. A harmadik lapot a tetejére tesszük és bevonjuk a tejszínhabbal majd megszórjuk a tortadarával vagy reszelt csokival. Szeletelés előtt egy órára a hűtőbe tesszük.
Jó étvágyat kívánok!!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »