Hozzávalók:
A piskótához: 24×30-as tepsi
A krémhez:
A tetejére:
Elkészítése:
Előkészítés:Megsütjük a kakaós piskótát,hagyjuk kihűlni majd három lapba vágjuk. A tejszínt kemény habbá verjük.
Elkészítés: A kókuszreszeléket tejben 10-15 percig főzzük,leszűrjük. A leszűrt tejet kiegészítjük 4dl-re és megfőzzük vele a pudingot. Hozzá adjuk a cukrot és kanalanként belekeverjük a felolvasztott /de nem forró/margarint. Hozzáadjuk a kókuszt és jól elkeverjük. A krémmel megkenünk két lapot,egymásra tesszük. A harmadik lapot a tetejére tesszük és bevonjuk a tejszínhabbal majd megszórjuk a tortadarával vagy reszelt csokival. Szeletelés előtt egy órára a hűtőbe tesszük.
Jó étvágyat kívánok!!