Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kókuszos-kakaós kevert recept

Kókuszos-kakaós kevert
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:
    Tésztához:

    • 30 dkg liszt
    • 20 dkg cukor
    • 1 sütőpor
    • 1 vaníliás cukor
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 dl olaj
    • 2 ek kakaópor
    • 3-4 ek kókuszreszelék
    • tej

    Krémhez:

    • 25 dkg vaj vagy margarin
    • 4 ek nutella
    • 10-15 dkg porcukor
    • 2-3 dl habtejszín

    Elkészítése:
    A tésztához való alapanyagokat egy tálba rakjuk a tej kivételével. Annyi tejet öntünk hozzá,hogy piskóta állagú legyen. Simára keverjük. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük. Előmelegített sütőben kb.170 fokon 25-30 perc alatt megsütjük.Kirakjuk hűlni.Ha kihűlt kettévágjuk. A krémhez a vajat porcukorral habosra keverjük,majd hozzáadjuk a nutellát. A kihűlt tésztára kenjük. A tejszínhabot kemény habbá verjük és a krém tetejére kenjük.A tészta felső részét ajánlatos egyforma szeletekre vágni,mielőtt rárakjuk a tejszínre,mert összenyomhatjuk szeletelés közben.Legalább 1 órára tegyük hűtőbe.

    Sztori: A süti úgy készült,hogy beleraktam mindent ami finom.A végeredmény:a Kisfiam kedvence lett!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá