Kókuszos-lekváros linzer recept
Hozzávalók:
- 60 dkg finomliszt
- 25 dkg margarin
- 25 dkg porcukor
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 ek tejföl
- 20 dkg kókuszreszelék
- 1 csomag sütőpor
- 10 csepp rumaroma
- 8 ek lekvár/ dzsem
Elkészítése:
A tészta alapanyagait, lekvár kivételével, egy tálban alaposan összedolgozzuk, majd letakarjuk, és fél órára a hűtőbe tesszük.
Kilisztezett felületen kinyújtjuk a tésztát, majd csillagkiszúróval kiszurkáljuk. A csillagok felének közepét egy kicsi, kör alakú szaggatóval is kiszúrjuk.
A csillagokat sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk, és kb. 6 perc alatt készre sütjük. Miután megsültek, az alsó csillagokat megkenjük lekvárral, és ráragasztjuk tetejét.
Porcukorral megszórva tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »










