Kókuszos hókifli recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 50 dkg liszt
- 20 dkg zsír
- 1,5 dkg élesztő
- 1,5 dl tej
- 15 dkg vaníliás cukor
- 23 dkg porcukor
- 5 dkg kókuszreszelék
- csipet só
- kevés porcukor a forgatáshoz
Elkészítése:
A tejet meglangyosítjuk a cukor felével és felfuttatjuk benne az élesztőt. A többi alapanyagot egy nagyobb tálba tesszük, majd hozzáadjuk az élesztős tejet és alaposan összedolgozzuk.
Fél órát pihentetjük, majd lisztezett deszkán ujjnyi vastagra kinyújtjuk és pohárral kisebb hold alakúra kiszaggatjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk és előmelegített 160 fokos sütőben világosra sütjük. Még melegen vaníliás porcukorba forgatjuk.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »