Koka keksz recept

Hozzávalók:
- 280 g finomliszt
- 3 nem púpozott kk sütőpor
- 80 g holland kakaópor
- 300 g cukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 200 g puha vaj
Elkészítése:
Egy tálban összekeverjük a lisztet a sütőporral, a kakaóporral és a cukorral. Hozzáadjuk a tojást és a vajat. Kézzel sima tésztává dolgozzuk.
Sütőpapírral bélelt tepsire 14-16 grammos golyókat teszünk, amelyeket egy villával ellapítunk.
Előmelegített sütőben 180 fokon kb 12 percig sütjük.
Sütés után hagyjuk a tepsin kihűlni a kekszeket.
Tipp:
Ebből a mennyiségből kb 50 darab keksz lesz.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »