Kinder szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 25 dkg cukor
- 5 dkg vaj
- 2 ek holland kakaópor
- 2 ek méz
- 2 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 teáskanál szódabikarbóna
- 45 dkg liszt
Krém:
- 7 dl tej
- 1 púpos ek liszt
- 2 cs tejszín ízű pudingpor
- 2 dl tejföl
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
Tetejére:
- 10 deka étcsoki
- 5 deka margarin
- fél deci étolaj
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit a liszt és a szódabikarbóna kivételével gőz felett besűrítjük. Még melegen hozzáadjuk a szódabikarbónás lisztet. Két lapot sütünk belőle egy 22*24 cm-es sütőben, 180 fokon.
A krémhez a tejben elkeverjük a pudingporokat és a lisztet csomómentesen, majd folytonos keverés mellett besűrítjük. Ha langyosra hűlt hozzáadjuk a porcukrot és a margarint, majd alaposan kihabosítjuk, végül a tejfölt is belekeverjük.
Az egyik lapra rákenjük a krémet, befedjük a másik lappal és a tetejét a gőz felett összeolvasztott csokival, margarinnal és olajjal vonjuk be. Másnap szeleteljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »