Kiflikoch recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 db kifli
- kb 5 dl tej
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 3 ek cukor
- 1 cs vaníliás cukor
- kakaópor (ha nem cukrozott, akkor keverjük össze cukorral)
- 1-2 marék mazsola
- vaj a forma kikenéséhez
Továbbá:
- 1 cs vanília ízű pudingpor
- 6 dl tej
- 3 ek cukor
Elkészítése:
A tojássárgákat a cukorral, vaníliás cukorral dolgozzuk ki alaposan, öntsük rá a tejet, keverjük össze.
A kb másfél centis karikákra vágott kifliket áztassuk néhány másodpercig a tejben, majd a kivajazott tepsibe vagy jénaiba rakosgassuk bele, egymás mellé.
Szórjuk meg alaposan a cukros kakaóval, aztán a mazsolával. Tegyük előmelegített sütőbe és 180 fokon, kb 20 perc alatt kész is lesz a kiflikoch.
Melegen és hidegen is nagyon finom. Vanília pudinggal nyakon öntve kínáljuk.
Jó étvágyat mindenkinek!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »