Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kavart túrós recept

Kavart túrós
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:
    Tészta:

    • 35 dkg cukor
    • 45 dkg finomliszt
    • 25 dkg margarin
    • 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 csomag sütőpor
    • 1 csomag vaníliás cukor
    • 2 dl tej

    Töltelék:

    • 50 dkg krémes túró
    • 1 csomag vaníliás cukor
    • 1 citrom héja reszelve
    • porcukor ízlés szerint

    Elkészítése:

    A cukrot a tojással habosra keverjük, ezután mehet hozzá a puha margarin, a vaníliás cukor és a tej fokozatosan, végül pedig a sütőporos liszt is.

    A tölteléket is elkészítjük. A hozzávalókat csak kikeverjük.

    A tészta felét egy sütőpapírral bélelt tepsibe kanalazzuk (20*30 cm), mehet rá a töltelék, majd a tészta másik fele, végül pedig simítsuk el.

    180 fokon készre sütjük a sütit.

    Miután kihűlt, akkor szeletelve és pocukorral megszórva tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá