Jó reggelt keksz recept

Hozzávalók:
- 18 dkg vaj
- 30 dkg teljes kiőrlésű liszt
- 5 dkg aszalt vörös áfonya
- 5 evőkanál zabpehely
- 10 dkg barna cukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- fél teáskanál szódabikarbóna
- kevés fahéj
Elkészítése:
Az áfonyát apróra vágjuk. A vajat a cukorral krémesre kavarjuk, hozzáadjuk a tojást, majd a fahéjjal, a zabpehellyel, az áfonyával és a szódabikarbónával összekavart lisztet.
Jól összegyúrjuk, kinyújtjuk, tetszés szerinti formára szaggatjuk, tepsibe rakjuk és 10-12 perc alatt előmelegített 180 fokos sütőben ropogósra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »