Jó reggelt keksz recept

Hozzávalók:
- 18 dkg vaj
- 30 dkg teljes kiőrlésű liszt
- 5 dkg aszalt vörös áfonya
- 5 evőkanál zabpehely
- 10 dkg barna cukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- fél teáskanál szódabikarbóna
- kevés fahéj
Elkészítése:
Az áfonyát apróra vágjuk. A vajat a cukorral krémesre kavarjuk, hozzáadjuk a tojást, majd a fahéjjal, a zabpehellyel, az áfonyával és a szódabikarbónával összekavart lisztet.
Jól összegyúrjuk, kinyújtjuk, tetszés szerinti formára szaggatjuk, tepsibe rakjuk és 10-12 perc alatt előmelegített 180 fokos sütőben ropogósra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »