Iglu piskótagolyó recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
5 db nagy labdához
- 150 g piskóta
- 250 ml tej
- 2 dkg tejszínes vagy vaníliás pudingpor
- cukor ízlés szerint
Bevonat:
- 200 ml habtejszín
Elkészítése:
Megsütjük a piskótát, majd elkészítjük a pudingot.
Egy lábasba kevés tejjel, cukorral elkeverjük a pudingport, majd az egészet egy lábasban, a maradék folyadékkal együtt, közepes lángon, besűrítjük.
Egy kevertőálba összetördeljük a piskótát és a krémmel összegyúrjuk.
Ha kihűlt, golyókat formázunk belőle.
Az előírások szerint konyhagéppel felverjük a habot és a golyókra, egyenlően eloszva, rákanalazzuk.
Azzonal fogyasztható!
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »