Iglu piskótagolyó recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
5 db nagy labdához
- 150 g piskóta
- 250 ml tej
- 2 dkg tejszínes vagy vaníliás pudingpor
- cukor ízlés szerint
Bevonat:
- 200 ml habtejszín
Elkészítése:
Megsütjük a piskótát, majd elkészítjük a pudingot.
Egy lábasba kevés tejjel, cukorral elkeverjük a pudingport, majd az egészet egy lábasban, a maradék folyadékkal együtt, közepes lángon, besűrítjük.
Egy kevertőálba összetördeljük a piskótát és a krémmel összegyúrjuk.
Ha kihűlt, golyókat formázunk belőle.
Az előírások szerint konyhagéppel felverjük a habot és a golyókra, egyenlően eloszva, rákanalazzuk.
Azzonal fogyasztható!
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »