Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hangyaboly recept

Hangyaboly
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 6  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 25 dkg margarin
    • 25 dkg porcukor
    • ½ dl rum
    • 25 dkg liszt
    • 1 cs sütőpor
    • 1 cs tortadara

    Elkészítése:

    A tojások sárgáját a cukorral, margarinnal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a rumot, a lisztes sütőport, majd a tojások felvert habját. Óvatosan összekeverjük, hozzáöntjük a tortadarát.

    Margarinnal, liszttel kikent őzgerincformába öntjük, 200 fokos sütőben kb 30 perc alatt kisütjük.

    Tetejét porcukorral meghintjük, de csoki mázzal is bevonhatjuk.

    Ebből az adagból 2 őzgerinc formát tölthetünk meg.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá