Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Habos túrós sütés nélkül recept

Habos túrós sütés nélkül
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg darált háztartási keksz
    • 10 dkg vaj
    • 10 dkg porcukor
    • 10 dkg kakaópor
    • 2 ek rum
    • annyi tej, hogy összeálljon

    Túrótöltelék:

    • 50 dkg tehéntúró
    • 20 dkg porcukor
    • 2 csomag vaníliás cukor
    • 0,5 l habtejszín
    • 1 cs tortazselé

    Tetejére:

    • 3 dl tej
    • 1 csomag vaníliás pudingpor
    • ízlés szerint cukor

    Elkészítése:

    A kekszes alaphoz a száraz hozzávalókat összekeverjük. A vajat megolvasztjuk, és annyi tejet adunk hozzá, hogy össze tudjuk állítani a masszát.

    Egy közepes tepsibe nyomkodjuk kb. 1 cm vastagon. Rákenjük a túrótölteléket.

    A tejszínt a vaníliával és a zseléfix-szel keményre verjük. A túrót összekeverjük a cukorral, és villával jól elkeverjük, majd hozzá adjuk a tejszínt.

    A habos túrótölteléket rásimítjuk a kekszmasszára, és egyenesre igazítjuk.

    A vaníliapudingot a tejben felfőzzük. Ízlés szerint cukorral ízesítjük. A túrós masszára simítjuk.

    Nem kell megvárni, hogy kihűljön a puding. Hűtőben hűtjük.

    Jó étvágyat kívánok hozzá.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá