Hozzávalók:
Túrótöltelék:
Tetejére:
Elkészítése:
A kekszes alaphoz a száraz hozzávalókat összekeverjük. A vajat megolvasztjuk, és annyi tejet adunk hozzá, hogy össze tudjuk állítani a masszát.
Egy közepes tepsibe nyomkodjuk kb. 1 cm vastagon. Rákenjük a túrótölteléket.
A tejszínt a vaníliával és a zseléfix-szel keményre verjük. A túrót összekeverjük a cukorral, és villával jól elkeverjük, majd hozzá adjuk a tejszínt.
A habos túrótölteléket rásimítjuk a kekszmasszára, és egyenesre igazítjuk.
A vaníliapudingot a tejben felfőzzük. Ízlés szerint cukorral ízesítjük. A túrós masszára simítjuk.
Nem kell megvárni, hogy kihűljön a puding. Hűtőben hűtjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá.