Habkarika Karácsonyra recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
tojásfehérje
porcukor
pár csepp ecet
Elkészítése:
Minden tojásfehérjéhez 7 dkg cukrot számítunk,majd gőz felett felverjük kemény habbá,a cukrot apránként adagoljuk hozzá. Pár csepp ecetet keverünk bele. 80 fokon 2,5-3 órát szárítjuk a sütőben.
2 tepsit tettem be,a felső tepsit 3 óráig tartottam a sütőben,az alsót 2,5 óra után kivettem. A zöldet pár csepp mandulaaromával,a rózsaszínt meggylével színeztem.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.