Citrom szelet recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Elkészítése:
A 8 tojásból nagy gáztepsiben piskótát sütünk, ha kihűlt ketté vágjuk.
Amíg hűl elkészítjük a citromkrémet:
A porcukrot, a lisztet és a tojásokat egy lábosba tesszük, majd a tejjel csomómentesre keverjük. Ezután állandó kevergetés mellett sűrű krémmé főzzük. Hagyjuk kihűlni.
Mikor a krém kihűlt hozzáadjuk a lágy margarint, a 2 db citrom lereszelt héját és az egyiknek a levét.
Robotgéppel habos, lágy krémmé keverjük. Végezetül megtöltjük a piskótát, a maradékkal megkenjük a külsejét és citrommal díszítjük!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.