Barackos-pudingos sütemény recept

Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 12 dkg cukor
- 15 dkg margarin
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 1 citrom leve és héja
- 1 csomag vaníliás cukor
- fél cs sütőpor
Krém
- 1 cs vaníliás főzős pudingpor
- négy kanál cukor
- 2,5 dl tej
- 1 kis pohár 20 százalékos tejföl
- 30 dkg barack lehet befőtt is
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és kétfelé választjuk. A pudingot megfőzzük még és még melegen belekeverjük a tejfölt és a kockára vágott barackot.
Egy közepes tepsibe nyújtjuk az egyik lapot,rákenjük a krémet,befedjük a másik lappal.
Előmelegített sütőben 180fokon sütjük kb 25 perc, tűpróbával ellenőrizzük, hogy megsült-e.
Porcukorral szórjuk sülés után és várjunk legalább egy fél napot a fogyasztásáig.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »