Barackos-pudingos sütemény recept

Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 12 dkg cukor
- 15 dkg margarin
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 1 citrom leve és héja
- 1 csomag vaníliás cukor
- fél cs sütőpor
Krém
- 1 cs vaníliás főzős pudingpor
- négy kanál cukor
- 2,5 dl tej
- 1 kis pohár 20 százalékos tejföl
- 30 dkg barack lehet befőtt is
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és kétfelé választjuk. A pudingot megfőzzük még és még melegen belekeverjük a tejfölt és a kockára vágott barackot.
Egy közepes tepsibe nyújtjuk az egyik lapot,rákenjük a krémet,befedjük a másik lappal.
Előmelegített sütőben 180fokon sütjük kb 25 perc, tűpróbával ellenőrizzük, hogy megsült-e.
Porcukorral szórjuk sülés után és várjunk legalább egy fél napot a fogyasztásáig.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »