Barackos-pudingos sütemény recept
Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 12 dkg cukor
- 15 dkg margarin
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája - 1 citrom leve és héja
- 1 csomag vaníliás cukor
- fél cs sütőpor
Krém
- 1 cs vaníliás főzős pudingpor
- négy kanál cukor
- 2,5 dl tej
- 1 kis pohár 20 százalékos tejföl
- 30 dkg barack lehet befőtt is
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és kétfelé választjuk. A pudingot megfőzzük még és még melegen belekeverjük a tejfölt és a kockára vágott barackot.
Egy közepes tepsibe nyújtjuk az egyik lapot,rákenjük a krémet,befedjük a másik lappal.
Előmelegített sütőben 180fokon sütjük kb 25 perc, tűpróbával ellenőrizzük, hogy megsült-e.
Porcukorral szórjuk sülés után és várjunk legalább egy fél napot a fogyasztásáig.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »

