Töltött alma recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 8-10 alma
- 10 dkg mazsola
- 10 dkg cukor
- 5 dkg darált mandula
- 1 késhegynyi törött fahéj
- 5 dkg vaj
Elkészítése:
Az egyforma almákat meghámozzuk, magházukat élés kiskanállal vagy karalábéfúróval kivágjuk. A mazsolát, a cukrot, a mandulát és a fahéjat összekeverjük. Megtöltjük vele a kimagozott almákat, tűzálló tálra egymás mellé állítjuk őket, mindegyikre teszünk egy kis vajdarabot, és a sütőben megsütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.