Rácsos, habos almás linzer recept

Elkészítése: A tésztának valót összegyúrom, és a kétharmad részét tepsibe teszem. Ráterítem a tölteléket, és a tojások fehérjét kemény habbá verem, ekkor teszem bele a cukrot, apránként, amivel még tovább verem. A töltelékre terítem, és a maradék tésztával berácsozom. Lassan sütöm, hogy a hab ne barnuljon meg.
Az almát egy kicsit megdinsztelem, hozzáadom a cukrot, de még 2 evőkanál búzadarát is, a biztonság kedvéért. Dióval, mákkal is nagyon finom.
A receptet Szinai Erzsébettől kaptuk. Köszönjük neki!
[ad#Google Adsense Cikk]
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »