Rácsos, habos almás linzer recept

Elkészítése: A tésztának valót összegyúrom, és a kétharmad részét tepsibe teszem. Ráterítem a tölteléket, és a tojások fehérjét kemény habbá verem, ekkor teszem bele a cukrot, apránként, amivel még tovább verem. A töltelékre terítem, és a maradék tésztával berácsozom. Lassan sütöm, hogy a hab ne barnuljon meg.
Az almát egy kicsit megdinsztelem, hozzáadom a cukrot, de még 2 evőkanál búzadarát is, a biztonság kedvéért. Dióval, mákkal is nagyon finom.
A receptet Szinai Erzsébettől kaptuk. Köszönjük neki!
[ad#Google Adsense Cikk]
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »