Leveles almás házi baracklekvárral recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1 csomag fagyasztott leveles tészta
- 2 db alma
- pár csepp citromlé
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 tk. Keményítő
- kristálycukor ízlés szerint
Elkészítése:
Az almákat megpucoljuk, megtisztítjuk, és kicsi darabokra felkockázzuk. Beletesszük a cukrokat, a citromlét és a keményítőt, majd jól elkeverjük.
A kiolvasztott leveles tésztát kinyújtjuk és kb. 10x15cm-es darabokra vágjuk. Ezekre tesszük az almát és feltekerjük.
180 fokon kb. 20 percig sütjük.
Porcukorral, és baracklekvárral tálaljuk
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.