Habos almás süti recept

Elkészítés:
Megpucoljuk az almát, lereszeljük majd saját levében dinszteljük, ízesítjük, fahéj , citromlé, cukor keverékével. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Közepes méretű tepsibe simítjuk a kinyújtott tésztát. 180-200 fokon félig megsütjük, majd még melegen ráöntjük a dinsztelt almát. Visszatoljuk a sütőbe és majdnem készre sütjük. A habhoz a fehérjéket a cukrokkal és a citromlével keményre felverjük és a meleg almás süti tetejére kenjük. A gáz hőfokát mérsékeljük 140-150 fokra és rászárítjuk a habot a sütire. (A teteje szép rózsaszínű legyen.)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »