Habos almás süti recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Elkészítés:
Megpucoljuk az almát, lereszeljük majd saját levében dinszteljük, ízesítjük, fahéj , citromlé, cukor keverékével. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Közepes méretű tepsibe simítjuk a kinyújtott tésztát. 180-200 fokon félig megsütjük, majd még melegen ráöntjük a dinsztelt almát. Visszatoljuk a sütőbe és majdnem készre sütjük. A habhoz a fehérjéket a cukrokkal és a citromlével keményre felverjük és a meleg almás süti tetejére kenjük. A gáz hőfokát mérsékeljük 140-150 fokra és rászárítjuk a habot a sütire. (A teteje szép rózsaszínű legyen.)
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.