Almás keksz puding recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 30 dkg. alma
- 25 dkg. darált keksz
- 5 dkg. porcukor
- kb. 2dl. tej
- 1 vaníliás cukor
- 3 dkg. torta dara
- rum
- fahéj
- 3 dkg. mazsola
A pudinghoz:
- 1 vaníliás pudingpor
- fél l tej
- 6 dkg. cukor
Elkészítése:
Az almát, a kekszet, a porcukrot, a fahéjat, a vaníliás cukrot, a mazsolát és ha szükséges akkor a tejet összekeverjük.
Egy kisebb porcelán tálat vízzel kiöblítünk, majd megfőzzük a pudingot. A tál aljára pudingot öntünk, majd az összekevert masszánkat. Utána ismét puding és így rétegezzük amíg meg nem telik a tál. Ha kész hűtőbe tesszük. Amikor kihűlt kiboríthatjuk és ha jól csináltuk, akkor nem fog szétesni. Megszórjuk tortadarával.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.