Gyömbéres zab linzer recept

Hozzávalók:
- 15 dkg zabpehely liszt
- 10 dkg margarin
- 5 dkg eritrit
- frissen reszelt gyömbér ízlés szerint
- 6 ek édesítő szeres lekvár
Elkészítése:
A zabpehely lisztet az eritrittel, a margarinnal és a gyömbérrel összedolgozzuk. Zacskóba vagy folpackba hűtőbe tesszük legalább 1 órára.
Zablisztet szórunk a deszkára és kb fél cm-re nyújtjuk a tésztát.
Tetszőleges szaggatóval kiszaggatjuk.
180 fokon 15 perc alatt készre sütjük, ha kihűlt betöltjük lekvárral őket.
Minél többet áll annál puhább és finomabb :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »