Gyömbéres zab linzer recept

Hozzávalók:
- 15 dkg zabpehely liszt
- 10 dkg margarin
- 5 dkg eritrit
- frissen reszelt gyömbér ízlés szerint
- 6 ek édesítő szeres lekvár
Elkészítése:
A zabpehely lisztet az eritrittel, a margarinnal és a gyömbérrel összedolgozzuk. Zacskóba vagy folpackba hűtőbe tesszük legalább 1 órára.
Zablisztet szórunk a deszkára és kb fél cm-re nyújtjuk a tésztát.
Tetszőleges szaggatóval kiszaggatjuk.
180 fokon 15 perc alatt készre sütjük, ha kihűlt betöltjük lekvárral őket.
Minél többet áll annál puhább és finomabb :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »