Gyömbéres zab linzer recept

Hozzávalók:
- 15 dkg zabpehely liszt
- 10 dkg margarin
- 5 dkg eritrit
- frissen reszelt gyömbér ízlés szerint
- 6 ek édesítő szeres lekvár
Elkészítése:
A zabpehely lisztet az eritrittel, a margarinnal és a gyömbérrel összedolgozzuk. Zacskóba vagy folpackba hűtőbe tesszük legalább 1 órára.
Zablisztet szórunk a deszkára és kb fél cm-re nyújtjuk a tésztát.
Tetszőleges szaggatóval kiszaggatjuk.
180 fokon 15 perc alatt készre sütjük, ha kihűlt betöltjük lekvárral őket.
Minél többet áll annál puhább és finomabb :)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »