Gesztenyés bejgli recept

Hozzávalók:
- 1/2 kg gesztenye massza
- 20 dkg margarin
- 10 dkg cukor
- 1 citrom reszelt héja /vigyázzunk, hogy csak a szép citromsárga részt reszeljük le, mert az alatta lévő fehér rész keserűvé teszi/
Elkészítése:
A gesztenye masszát folpack közé tesszük és nyújtófával téglalap alakúra nyújtjuk. A margarint, a cukorral és a citrom reszelt héjával habosra keverjük, majd a kinyújtott gesztenyére kenjük. A folpack segítségével feltekerjük, úgy mint a rendes bejglit. A folpackba csomagolva hűtőbe tesszük. Tálaláskor vékonyan felszeleteljük, tejszínhabbal és reszelt csokival tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »