Gesztenyés bejgli

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 1/2 kg gesztenye massza
  • 20 dkg margarin
  • 10 dkg cukor
  • 1 citrom reszelt héja /vigyázzunk, hogy csak a szép citromsárga részt reszeljük le, mert az alatta lévő fehér rész keserűvé teszi/

Elkészítése:

A gesztenye masszát folpack közé tesszük és nyújtófával téglalap alakúra nyújtjuk. A margarint, a cukorral és a citrom reszelt héjával habosra keverjük, majd a kinyújtott gesztenyére kenjük. A folpack segítségével feltekerjük, úgy mint a rendes bejglit. A folpackba csomagolva hűtőbe tesszük. Tálaláskor vékonyan felszeleteljük, tejszínhabbal és reszelt csokival tálaljuk.