Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gesztenyés-habos őzgerinc recept

Gesztenyés-habos őzgerinc
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg gesztenyemassza
    • 15 dkg vaj
    • 2 ek rum
    • 20 dkg porcukor

    A krémhez:

    • 10 dkg vaj
    • 10 dkg porcukor
    • 2 dl tejszín

    Elkészítése:

    A gesztenyemasszát a porcukorral, a vajjal és a rummal összedolgozzuk.Az őzgerinc formát fóliával kibéleljük és a gesztenyemasszát belenyomkodjuk.

    A krémhez a porcukrot a vajjal kikeverjük és hozzáadjuk a tejszínt is(nem kell felverni). A krémet rásimítjuk a gesztenyére, majd hűtőbe tesszük. 3 óra múlva, amikor megdermedt, lehúzzuk róla a fóliát és tejszínhabbal díszítjük a tetejét.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá