Eszterházy szelet recept

Hozzávalók:
A tésztához:
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje
- 3 dkg cukor
- 5 dkg darált mandula vagy 8 dkg dió
- 5 dkg liszt
Krém:
- 4 dl tej
- 15 deka cukor
- 1 csomag tejszínes pudingpor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg margarin
- 5 dkg darált dió
- 10 dkg cukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje
Elkészítése: A fehérjét a cukorral kemény habbá verem, majd hozzáadom a dióval elkevert lisztet. Sütőpapiros sütőlapon 180fokon megsütöm. Amikor kihűlt 3 egyenlő részre vágom, és a következő krémmel megtöltöm.
A pudingport két tojással tejben felfőzöm, majd amikor kihűlt hozzáadom a margarint és a diót.
A tetejére 1 tojásfehérjét 10 dkg cukorral felverek és folyékony csokival díszítem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »