Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Eszterházy szelet recept

Eszterházy szelet
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    A tésztához:

    • 8  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje
    • 3 dkg cukor
    • 5 dkg darált mandula vagy 8 dkg dió
    • 5 dkg liszt

    Krém:

    • 4 dl tej
    • 15 deka cukor
    • 1 csomag tejszínes pudingpor
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 20 dkg margarin
    • 5 dkg darált dió
    Tetejére:
    • 10 dkg cukor
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje

    Elkészítése: A fehérjét a cukorral kemény habbá verem, majd hozzáadom a dióval elkevert lisztet. Sütőpapiros sütőlapon 180fokon megsütöm. Amikor kihűlt 3 egyenlő részre vágom, és a következő krémmel megtöltöm.

    A pudingport két tojással tejben felfőzöm, majd amikor kihűlt hozzáadom a margarint és a diót.

    A  tetejére 1 tojásfehérjét 10 dkg cukorral felverek és folyékony csokival díszítem.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá