Eszterházy szelet recept

Hozzávalók:
A tésztához:
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje
- 3 dkg cukor
- 5 dkg darált mandula vagy 8 dkg dió
- 5 dkg liszt
Krém:
- 4 dl tej
- 15 deka cukor
- 1 csomag tejszínes pudingpor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg margarin
- 5 dkg darált dió
- 10 dkg cukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje
Elkészítése: A fehérjét a cukorral kemény habbá verem, majd hozzáadom a dióval elkevert lisztet. Sütőpapiros sütőlapon 180fokon megsütöm. Amikor kihűlt 3 egyenlő részre vágom, és a következő krémmel megtöltöm.
A pudingport két tojással tejben felfőzöm, majd amikor kihűlt hozzáadom a margarint és a diót.
A tetejére 1 tojásfehérjét 10 dkg cukorral felverek és folyékony csokival díszítem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »