Diós linzerkoszorú recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és 1 órát hideg helyen pihentetjük.
3 mm vékonyra nyújtjuk, majd egy cakkos kiszúró formával kiszúrjuk. Minden másodiknak egy gyűszűvel a közepét is kiszúrjuk.
A lyukas linzert megkenjük tojásfehérjével, majd megszórjuk dióval és az összeset 180 fokon 10-15 perc alatt világosra sütjük.
A kisült és kihűlt linzerünket megtöltjük lekvárral és megszórjuk porcukorral.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.07.22. kedd
Ma egy igazán ínycsiklandó és harmonikus menüsorral készültünk neked, ahol
Tovább olvasom »
Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »
Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »