Diós-lekváros pite recept

Elkészítése:
Tészta készítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, két részre osztjuk, és kinyújtjuk.
Egyiket sütőpapírral bélelt, közepes tepsibe tesszük, megkenjük lekvárral, rátesszük a diós tölteléket.
A másik lappal befedjük, és lassú tűznél készre sütjük.
Töltelék készítése:
A töltelék hozzávalóit -a lekvár kivételével- összekeverjük, és ezt tesszük a 2 réteg tészta közé.
A diós-lekváros pite kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 6 g
Szénhidrát: 43 g
Zsír: 20 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »