Diós-lekváros pite recept
Elkészítése:
Tészta készítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, két részre osztjuk, és kinyújtjuk.
Egyiket sütőpapírral bélelt, közepes tepsibe tesszük, megkenjük lekvárral, rátesszük a diós tölteléket.
A másik lappal befedjük, és lassú tűznél készre sütjük.
Töltelék készítése:
A töltelék hozzávalóit -a lekvár kivételével- összekeverjük, és ezt tesszük a 2 réteg tészta közé.
A diós-lekváros pite kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 6 g
Szénhidrát: 43 g
Zsír: 20 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

