Triplán csokis süti recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
A tésztához:
- 10 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 8 ek finomliszt
- 8 ek kristálycukor
- 1 cs sütőpor
- 6 dkg fehércsokoládé
- 6 dkg étcsokoládé
A krémhez:
- 5 dkg csokis pudingpor
- 25 dkg margarin
- 8 ek porcukor
- 4 dl tej
A tetejére:
- 20 dkg ét csoki
- 2 ek étolaj
- 0,5 dl tej
Elkészítése:
Bekeverjük a piskótatésztát, majd kétfelé osztjuk. Az egyik felébe étcsokit, a másik felébe fehércsokit reszelünk. Sütőpapírral kibélelt tepsibe felváltva fehér és barna csíkokat öntünk a tésztából két sorban. A második sort ellentétesen kezdjük. Ahová fehér csík került, a tetejére barnát öntsünk. Előmelegített sütőben 20-25 perc alatt megsütjük. A margarint habosra keverjük négy evőkanál porcukorral. A pudingot megfőzzük a tejjel és négy evőkanál porcukorral. Hagyjuk hűlni. Ha a puding már csak langyos, apránként a margarinos krémhez keverjük. A piskótát lapjával félbe vágjuk, megkenjük a krémmel. Az étcsokoládét gőz fölött felolvasztjuk, belekeverjük a tejet és az olajat. Bevonjuk vele a piskóta tetejét. Hűtőbe tesszük egy órára. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »