Német kakaós kuglóf recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók: A csésze 2 dl-es, vagy ami van otthon. Az a fontos, hogy az arányok ne változzanak!
- 1,5 csésze kristálycukor
- kevés só
- 0,75 csésze darált dióbél
- 0,75 csésze kókuszreszelék
- 0,75 csésze víz
- 25 dkg margarin
- 3-4 ek kakaópor
- 3 csésze finomliszt
- 1 csomag sütőpor
- 4 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 üveg meggybefőtt
Elkészítése:
A vizet, margarint, cukrot, kakaóport, kókuszreszeléket, kevés sót és a darált diót összefőzzük, majd kihűtjük. Az egészhez hozzáadjuk a lisztet, meggyet a levével együtt, sütőport, vaníliás cukrot és a tojásokat, majd jól összedolgozzuk. A formát kivajazzuk, majd a tésztát beleöntjük és megsütjük 160 fokon 60 perc alatt.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.