Boszorkányhab recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
5 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- 15 dkg eper/málna
- 2 ek porcukor
- pici só
Elkészítése:
A tojásfehérjét a sóval félkeménnyé verjük, folyamatos verés közben kanalanként hozzáadjuk a porcukrot. Az epret egy kicsit összetörjük villával és az is megy a krémbe a habverés közben.
Poharakba töltjük és 2-3 óra alatt lefagyasztjuk.
Forrás: https://konyhalal.blogspot.com
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.