Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Boszorkány máglya recept

Boszorkány máglya
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 16 db babapiskóta
    • 3 dl tej
    • ízlés szerint vanília cukor és porcukor
    • 25 dkg gesztenye massza
    • cukrozott tejszínhab
    • 1 tábla étcsokoládé

    Elkészítése:

    A tejet meglangyosítjuk, a vanília cukrot és a porcukrot beletesszük. A cukros tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat és egy jénai tál aljára pakoljuk őket, majd gesztenye masszát reszelünk rájuk.

    A csokit megolvasztjuk és elfelezzük. Az egyik felét hígítjuk egy kis tejjel, úgy hogy öntetsűrűségű legyen. Ezzel a csokiöntettel meglocsoljuk a gesztenyés réteget. Majd cukros tejszínhabot kenünk rá. A tetejét elsimítjuk és a maradék olvasztott csokival díszítjük!

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá