Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Bögrés almás-mákos koszorú recept

Bögrés almás-mákos koszorú
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 bögre darált mák
    • 1 bögre tönköly, vagy sima liszt
    • 3/4 bögre cukor
    • 1 bögre tej
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 kiskanál sütőpor
    • 3 db közepes alma
    • 10 dkg vaj
    • kevés narancs héj vagy citromhéj

    Elkészítése:

    A vajat a porcukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk a tejet és a tojást és jól összekeverjük.

    Hozzákeverjük a reszelt almát, a narancshéjat és a sütőporos lisztet is, majd kuglóf formába öntjük.

    Előmelegített 180 fokos sütőben 25 percig sütjük.

    Tipp:

    Én zab és tönkölylisztet használok, vaj helyet pedig kókusz zsírt. Működik vele minden süti

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá