Bögrés almás-mákos koszorú recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 bögre darált mák
- 1 bögre tönköly, vagy sima liszt
- 3/4 bögre cukor
- 1 bögre tej
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- 1 kiskanál sütőpor
- 3 db közepes alma
- 10 dkg vaj
- kevés narancs héj vagy citromhéj
Elkészítése:
A vajat a porcukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk a tejet és a tojást és jól összekeverjük.
Hozzákeverjük a reszelt almát, a narancshéjat és a sütőporos lisztet is, majd kuglóf formába öntjük.
Előmelegített 180 fokos sütőben 25 percig sütjük.
Tipp:
Én zab és tönkölylisztet használok, vaj helyet pedig kókusz zsírt. Működik vele minden süti
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »