Almás táska recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 cs leveles tészta
- 4 db alma
- 1/2 cs vaniliás pudingpor
- 5 dkg cukor 1/2 cs vaniliás cukor
- kevés citromlé
- csipet fahéj
Elkészítése:
Az almát meghámozzuk, lereszeljük, hozzáadjuk a többi hozzávalót és kicsit felfőzzük.
A leveles tésztát kinyújtjuk a szendvicssütő méretére, ráhalmozzuk az alma tölteléket. Befedjük a tetejét is a leveles tésztánkkal, az oldalukat végig kenjük tojásfehérjével, hogy összeragadjanak. Ha mindezzel megvagyunk, olvasztott vajjal megkenjük mindkét felüket és a sütőben 5-6 perc alatt kisütjük.
Villámgyorsan elkészül és nagyon finom.
Egy leveles tésztából kb 10 db lesz.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »