Almás táska recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 cs leveles tészta
- 4 db alma
- 1/2 cs vaniliás pudingpor
- 5 dkg cukor 1/2 cs vaniliás cukor
- kevés citromlé
- csipet fahéj
Elkészítése:
Az almát meghámozzuk, lereszeljük, hozzáadjuk a többi hozzávalót és kicsit felfőzzük.
A leveles tésztát kinyújtjuk a szendvicssütő méretére, ráhalmozzuk az alma tölteléket. Befedjük a tetejét is a leveles tésztánkkal, az oldalukat végig kenjük tojásfehérjével, hogy összeragadjanak. Ha mindezzel megvagyunk, olvasztott vajjal megkenjük mindkét felüket és a sütőben 5-6 perc alatt kisütjük.
Villámgyorsan elkészül és nagyon finom.
Egy leveles tésztából kb 10 db lesz.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »