Almás piskóta recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 40 dkg cukor
- 4 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 40 dkg rétesliszt
- 40 dkg reszelt alma
- 1 dl olaj
- 2 kk szódabikarbóna
- 2 tk fahéj
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral kihabosítjuk, hozzáadjuk a lereszelt almát, az olajat, majd beleforgatjuk a szódabikarbónával és fahéjjal elkevert lisztet.
Egy nagy méretű tepsit sütőpapírral kibélelünk (vagy vajazzuk, lisztezzük), és kb. 170 fokon tűpróbáig sütjük.
A almás piskóta kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 292 kcal
Fehérje: 5 g
Szénhidrát: 49 g
Zsír: 9 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 5 g
Szénhidrát: 49 g
Zsír: 9 g
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.