5 perces fánk recept

Hozzávalók:
- 175 gr natúr joghurt
- 10 enyhén púpos ek liszt
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 cs vaniliás cukor
- csipet só
- 1 cs sütőpor
- 1 narancs és 1 citrom reszelt héja
- kevés rum, v. rumaroma
Elkészítése:
A hozzávalókat összekeverjük és robotgéppel jól kidolgozzuk.
Amíg az olajat forrósítjuk, a tésztát pihentetjük (kb 10 perc).
Teáskanállal diónyi darabkákat szaggatunk a tésztából az olajba. A fánkocskák mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
Tálaláskor csoki öntettel, porcukorral díszíthetjük (én még jégcukrot is szórtam rá).
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »