1. Vali szelet recept
Hozzávalók:
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
2. Karamellás-diós szelet recept
Hozzávalók:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje
- csipet sót
- 120 g cukor
- 3 evőkanál finomliszt
- 1 evőkanál cukrozatlan kakaópor
- 0,5 csomag sütőpor
- 150 g darált dió
Locsolás:
- 1 dl tej (kb)
Krém:
- 180 g cukor
- 600 ml tej
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 2 csomag karamellízű pudingpor
- 200 g vaj
Tetejére:
- 2 dl habtejszín
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
3. Klasszikus mézes krémes recept
Hozzávalók:
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
4. Mimóza szelet recept
Hozzávalók:
Lapokhoz:
- 50 dkg liszt
- 20 dkg margarin vagy 15 dkg zsír
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 cs sütőpor
- 10 dkg porcukor
- fél citrom reszelt héja és leve
- szükség szerint tejföl
- csipet só
Krémhez:
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 5 dl tej
- 5 ek lisztv1 citrom leve és reszelt héja
Továbbá:
- baracklekvár a lap kenéséhez
A sütéshez:
- nagy méretű gáztepsi sütőpapírral bélelve
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
5. Lekváros-grízes mézes krémes recept
Hozzávalók:
- 9 evőkanál tej
- 9 dkg margarin
- 1 ek szódabikarbóna
- késhegynyi szalalkáli
- 60 dkg finomliszt (a méztől és a liszt minőségétől függően lehet több is)
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 8 dkg cukor
- 15 dkg méz
Krém:
- 0,5 l tej (ebből szoktam a tésztába valót kimérni)
- 4 evőkanál cukor
- 6 evőkanál búzadara
- 1,75 dl habtejszín
- sárgabarack lekvár
Máz:
- 10 dkg vaj
- 3 evőkanál cukrozatlan kakaópor
- 3 evőkanál cukor
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
6. Erdei gyümölcsös raffaello szelet recept
Hozzávalók:
Tészta:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- csipet sót
- 80 g cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 100 g kókuszreszelék
- 40 g finomliszt
- 0,5 csomag sütőpor
Locsoláshoz:
- 1 dl tej (langyos)
Eredei gyümölcsös réteg:
- 500 g fagyasztott erdei gyümölcs
- 100 g cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 250 ml víz
- 2 csomag puncs ízű pudingpor (vagy epres)
Krém:
- 600 ml tej
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 2 csomag vaníliaízű pudingpor
- 120 g cukor
- 100 g fehér csokoládé
- 200 g vaj
Tetejére:
- 2 dl habtejszín