1. Kapros kelkáposzta főzelék
Hozzávalók:
- 1 fej kelkáposzta (kb. 1 kg)
- 1 ek olaj
- 1 ek rozsliszt
- 2 közepes nagyságú krumpli
- 1 mk őrölt köménymag
- 1 nagy csokor friss kapor
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- 1 tk édes nemes pirospaprika
- tejföl
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
2. Paradicsomos marhaszelet
Hozzávalók:
- 4 szelet marhafelsál
Páchoz:
- 2 kk mustár
- 1 tk olívaolaj
- őrölt bors
Továbbá:
- frissen őrölt bors
- só
- 1 ek napraforgó olaj
- 1 tk vaj
- 1 ek rozsliszt
- 5-6 szelet szárított vargánya
- 1 púpozott ek sűrített paradicsom
- 1 tk pirospaprika
- 1 szem szegfűbors
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
3. Brokkolival töltött pulykamell
Hozzávalók:
- 4 szelet pulykamell
- só
- bors
- 10-12 darab brokkoli rózsa
- csipetnyi szódabikarbóna
- 4 szelet sajt
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
4. Zöldséges-sajtos csirke
Hozzávalók:
- fél szelet csirkemellfilé
- 1 paradicsom
- 4-5 karika sárga paprika
- néhány petrezselyemlevél
- 15-16 darab bébi répa
- olívaolaj
- 1 kk vaj
- nagy marék reszelt sajt (ementáli, parmezán)
- só
- bors
- 1 gerezd fokhagyma
- 0,5 dl fehér bor
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
5. Triplasajtos cukkinis csirkemell
Hozzávalók:
- 2 szelet csirkemellfilé
- 2 db sonkás háromszög sajt
- 1 csomag mozzarella gomolya
- 2 ek reszelt trappista sajt
- 3 nagy szelet gépsonka
- 1 kis salátacukkini fele
- 1 mk szárított kapor
- 3-4 bazsalikomlevél
- 3-4 szál petrezselyem
- 4-5 koktél paradicsom
- 3 ek olívaolaj
- 1 ek tönkölybúza liszt
- grill fűszersó
- só ízlés szerint