Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

A legjobb mustáros húsok: 5 szuper recepttel

Dátum: 2015-11-12 / Írta: Budai István / Látták: 17291 /

Melyikkel kezded?




  • 1. Tejszínes mustáros csirkemell

    tejszinesmustartos

    Hozzávalók:

    1. 1 csirkemell
    2. 1 póréhagyma
    3. 0,5 dl főzőtejszín
    4. 1 evőkanál mustár
    5. 1 teáskanálnyi curry
    6. só, bors
    7. olaj

    A recept ide kattintva folytatódik!

    2. Borban párolt mustáros karajszeletek

    karaj

    Hozzávalók:

    1. 8 szelet sertéskaraj csont nélkül
    2. 5-6 fej vöröshagyma
    3. 2-3 evőkanál mustár
    4. őrölt fekete bors
    5. 1 dl fehér bor / én muskotályost használtam /
    6. étolaj
    7. teljes kiőrlésű liszt
    8. 1 kg ceruza bab
    9. 1 cs szeletelt bacon

    A recept ide kattintva folytatódik!

    3. Csirkemell tekercs sajtos, főtt tojásos, mustáros töltelékkel

    csirkemll

    Hozzávalók:

    1. 4 db csirkemell filé
    2. 30 dkg reszelt trappista sajt
    3. 2-3 szál újhagyma
    4. 4 db tojás
    5. 1 evőkanál mustár
    6. 8 szelet bacon
    7. őrölt fehér bors
    8. szárnyas fűszerkeverék

    A recept ide kattintva folytatódik!

    4. Mustáros sertéskaraj

    karaj2

    Hozzávalók:

    1. 4 szelet karaj

    A páchoz:

    1. 4 evőkanál mustár
    2. egy evőkanál olaj
    3. 5 gerezd fokhagyma (lereszelve)
    4. 1 dl főzőtejszín
    5. 1 mokkáskanál őrölt, piros fűszerpaprika
    6. 1 mokkáskanál só
    7. frissen őrölt bors

    A recept ide kattintva folytatódik!

    5. Balzsamos-mustáros sertéskaraj

    balzsamos

    Hozzávalók:

    1. 4-5 szelet karaj
    2. bors
    3. olaj
    4. 3-4 ek balzsamecet
    5. fél kk cukor
    6. 1 ek mustár
    7. 300 ml húsleves
    8. 100 ml habtejszín
    9. 1 ág rozmaring

    A recept ide kattintva folytatódik!

    Szólj hozzá