1. Tejszínes mustáros csirkemell
Hozzávalók:
- 1 csirkemell
- 1 póréhagyma
- 0,5 dl főzőtejszín
- 1 evőkanál mustár
- 1 teáskanálnyi curry
- só, bors
- olaj
A recept ide kattintva folytatódik!
2. Borban párolt mustáros karajszeletek
Hozzávalók:
- 8 szelet sertéskaraj csont nélkül
- 5-6 fej vöröshagyma
- 2-3 evőkanál mustár
- őrölt fekete bors
- 1 dl fehér bor / én muskotályost használtam /
- só
- étolaj
- teljes kiőrlésű liszt
- 1 kg ceruza bab
- 1 cs szeletelt bacon
A recept ide kattintva folytatódik!
3. Csirkemell tekercs sajtos, főtt tojásos, mustáros töltelékkel
Hozzávalók:
- 4 db csirkemell filé
- 30 dkg reszelt trappista sajt
- 2-3 szál újhagyma
- 4 db tojás
- 1 evőkanál mustár
- 8 szelet bacon
- só
- őrölt fehér bors
- szárnyas fűszerkeverék
A recept ide kattintva folytatódik!
4. Mustáros sertéskaraj
Hozzávalók:
- 4 szelet karaj
A páchoz:
- 4 evőkanál mustár
- egy evőkanál olaj
- 5 gerezd fokhagyma (lereszelve)
- 1 dl főzőtejszín
- 1 mokkáskanál őrölt, piros fűszerpaprika
- 1 mokkáskanál só
- frissen őrölt bors
A recept ide kattintva folytatódik!
5. Balzsamos-mustáros sertéskaraj
Hozzávalók:
- 4-5 szelet karaj
- só
- bors
- olaj
- 3-4 ek balzsamecet
- fél kk cukor
- 1 ek mustár
- 300 ml húsleves
- 100 ml habtejszín
- 1 ág rozmaring