Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

A legfinomabb sajttorta receptek – Itt a TOP lista

Dátum: 2019-02-06 / Írta: Budai István / Látták: 17199 /

Mindenki kedvence a sajttorta, na de mi a titka? Az, hogy szinte elronthatatlan és a legtöbb sajttortához még a sütőt sem kell bekapcsolnod!




  • 1. Barackos sajttorta

    barackos

    Hozzávalók:

    1. 25 dkg darált keksz
    2. 20 dkg margarin
    3. 40 dkg mascarpone vagy más natúr krémsajt
    4. 4 dl tejszín
    5. 8 dkg cukor

    A recept ide kattintva folytatódik >>>

    2. Nutellás sajttorta pirított mogyoróval

    nutellás

    Hozzávalók:

    Kekszalap:

    1. 25 dkg keksz összetörve (pl zabkeksz)
    2.  10 dkg szobahőmérsékletű vaj
    3. 2 evőkanál nutella (a krémhez megadott 40 dkg-ból kivéve)
    4. 3 evőkanál pirított, összetört törökmogyoró

    Krém:

    1. 500 g sajtkrém vagy mascarpone
    2. 40 dkg Nutella
    3. 3 dl hideg, magas zsírtartalmú habtejszín
    4. 10 dkg porcukor

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    3. Sajttorta eperrel

    eperrel

    Hozzávalók:

    1. 100 g vaj
    2. 200 g vajas keksz
    3. 400 g krémsajt
    4. 250 g sovány túró
    5. 200 ml habtejszín
    6. 4 ek édesítőszer (xilit)
    7. 1 csomag vaníliás cukor, vagy 1 ek vanília aroma

    A recept ide kattintva folytatódik >>>

    4. Fehér csokis sajttorta

    1. 30 dkg kakaós keksz
    2. 10 dkg vaj
    3. 50 dkg mascarpone
    4. 2 dl habtejszín
    5. 2 tasak habfixáló (ne hagyd ki akkor sem, ha cukrászhabbal dolgozol)
    6. 3 evőkanál porcukor
    7. 2 tasak vaníliás cukor
    8. 5 dkg fehér csokoládé
    9. 10 dkg étcsokoládé

    A recept ide kattintva folytatódik! »»»

    5. Fehércsokis málnás sajttorta

    sajttorta

    Hozzávalók:

    1. 10 dkg fehér csoki
    2. 5 dkg vaj
    3. 10 dkg babapiskóta, vagy durvára tört keksz
    4. 1 habfixáló, vagy expressz zselatin fix
    5. 25 dkg mascarpone
    6. 50 dkg túró
    7. 1 citrom reszelt héja és leve
    8. 10 dkg porcukor

    A recept ide kattintva folytatódik >>>

    Szólj hozzá