1. Libatepertő krém recept
A libatepertő krém gazdag és ízletes, tökéletes választás egy rusztikus kenyérre kenve. A krémes textúra és a libatepertő karakteres íze garantáltan elnyeri mindenki tetszését.
Hozzávalók:
- 0,5 kg libatepertő
- 4 db tojás
- 1 közepes méretű vöröshagyma
- Só és őrölt bors ízlés szerint
- 0,5 evőkanál pikáns mustár
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
2. Egyszerű tonhalkrém recept
Az egyszerű tonhalkrém gyorsan elkészíthető és tele van fehérjével. Ideális szendvicsekhez vagy pirítósra kenve, és bármilyen étkezéshez tökéletes választás.
Hozzávalók:
- 200 g olajos tonhal konzerv
- 150 g vaj
- 30 g majonéz
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- ízlés szerint citromlé
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
3. Fűszeres túrókrém recept
A fűszeres túrókrém könnyű és frissítő, különleges fűszerezésének köszönhetően pedig igazán ízletes. Friss zöldségekkel tálalva vagy kenyérre kenve egyaránt finom.
Hozzávalók:
- 25 dkg tehéntúró
- 2 tömlős sajt (100 grammos)
- 3 ek tejföl
- 1 fej hagyma
- 2 ek kapribogyó
- 1 db savanyú uborka (2 negyedelt)
- 1 szár szárzeller
- só, bors
- ízlés szerint zsálya
- ízlés szerint tárkony
- ízlés szerint füstölt paprika
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
4. Tavaszi juhtúrókrém recept
A tavaszi juhtúrókrém friss és krémes, amely tökéletesen illik egy szelet friss kenyérre vagy pirítósra. A juhtúró karakteres íze kiválóan harmonizál a friss zöldfűszerekkel.
Hozzávalók:
- 125 g juhtúró
- 50 g natúr tömlős krémsajt
- 1 ek natúr joghurt
- 1 tk oregánó
- 1 szál újhagyma zöldje
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
5. Padlizsánkrém recept
A padlizsánkrém egy klasszikus mediterrán krém, amely könnyed és ízletes. A grillezett padlizsán mély ízei remekül kiegészítik a kenyérféléket és a zöldségeket.
Hozzávalók:
- 3 db padlizsán
- olivaolaj
- só
- bors
- 3 gerezd fokhagyma
- 2 ek majonéz
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
6. Háromsajtos krém recept
A háromsajtos krém gazdag és selymes, amely három különböző sajt ízét kombinálja. Ez a krém ideális választás minden sajtrajongó számára.
Hozzávalók:
- 40 dkg krémsajt
- 15 dkg camembert kockázva
- 10 dkg márványsajt
- parmezán
- 3 ek apróra vágott újhagyma vagy snidling
- só, bors
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
7. Baconos, sajtos tojáskrém recept
A baconos sajtos tojáskrém laktató és ízletes, a ropogós bacon és a krémes tojás tökéletes párosítása. Remek választás reggelire vagy egy könnyű vacsorára.
Hozzávalók:
- 5 db tojás
- 10 dkg vajkrém
- 10 dkg sajtkrém
- 2 tk mustár
- 1 kiskanál só
- bors
- parmezán
- 1 kis fej vöröshagyma vagy 1 szál újhagyma
- 3 ek bacon
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
8. Snidlinges, fokhagymás padlizsánkrém recept
A snidlinges-fokhagymás padlizsánkrém friss és ízletes, a fokhagyma és a snidling karakteres ízével. Könnyen elkészíthető, és bármilyen étkezést feldob.
Hozzávalók:
- 3 padlizsán
- 1 fej fokhagyma
- 1 kis csokor snidling
- só
- őrölt bors
- olívaolaj
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
9. Cukkinis-camembertes szendvicskrém recept
A cukkinis camembertes szendvicskrém különleges és ízletes, a camembert krémes ízével és a cukkini frissességével. Tökéletes választás, ha valami újat szeretnél kipróbálni.
Hozzávalók:
- 2 kicsi bébi cukkini
- 4 szál újhagyma
- 0,5 citrom frissen facsart leve
- 2 camembert sajt
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 csokor friss petrezselyemzöld
- 1 ek olívaolaj
- só
- frissen őrölt fehér bors